Talen

Italiaans vakantiecursus 2

In mei start de cursus Italiaans,vakantiecursus 2 (8 lessen van 1 uur en 30 min)

Deze cursus van 8 lessen is zowel geschikt voor mensen die vakantiecursus 1 hebben gevolgd als voor mensen die al eerder Italiaanse les hebben gehad en hun kennis willen opfrissen.

De inhoud is vooral gericht op spreekvaardigheid en woordenschat. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan culturele onderwerpen.

Italiaans conversatie 1 A1+A2

Deze cursus is het vervolg op de cursus 2e jaar. In deze cursus wordt heel veel aandacht gegeven op het spreken en de grammatica van de Italiaanse taal. Het boek con piacere 1 zal met plezier afgemaakt worden. Aan het einde van het boek, zullen we een grondige herhaling uitvoeren van wat er in de voorgaande twee jaren is bestudeerd om de levelbasis sterker te maken. A1+ met gespreksmateriaal en spelletjes samen met de enthousiaste docente. Daarna volg je een nieuwe methode nuova prova orale 1. Huiswerk: ca 1 uur per week.

 

Italiaans 2de jaar

In deze praktijkgerichte cursus 2e jaar  als vervolg op cursus beginners (A1 niveau), verdiep je de basisbeginselen van de Italiaanse taal door Italiaans te luisteren, te lezen en te spreken. Je zult het boek con piacere 1 met plezier doorwerken en afmaken. Je werkt aan je Italiaanse woordenschat en aan de basisgrammatica. Verder leer je hoe je in het Italiaans een kort gesprek voert. De lesmethode is ontwikkeld voor volwassenen en richt zich vooral op praktische taalvaardigheid.

Huiswerk: ongeveer 1 uur per week.

Italiaans conversatie voor gevorderden 2 (kenmerk 8106)

Deze cursus als vervolg op cursus gevorderden1 is geschikt voor verder gevorderde studenten die de grammatica goed beheersen en ervaring hebben met conversatie. De cursisten beschikken over voldoende woordenschat om de spreekvaardigheid intensief te trainen. In deze ambitieuze en enthousiaste groep zal je de dialoog en het gesprek blijven verbeteren en de prikkel vinden om over veel diverse onderwerpen te praten, van politiek tot actualiteit, kunst en de Italiaanse cultuur. In deze cursus wordt de grammatica verder verdiept.

Er is ruimte voor zelf aan de dragen onderwerpen

Italiaans voor beginners(kenmerk 8106)

Iedereen, die Italiaans wil leren op een snelle, handige en leuke manier, kan dat doen in deze cursus. Je leert Italiaanse spreekvaardigheid. 
Met een gezellige groep start je bij de basis.  

Vakantiecursus Italiaans 1 (kenmerk 8106)

In mei start de cursus Italiaans,vakantiecursus 1 (8 lessen van 1 uur en 30 min) De cursus is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal.

Met het boek '' Italiaans à la carte '' zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen.

De dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en antwoorden te geven op gestelde vragen. Daarnaast zal iedereen ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

 

Abonneren op Talen