Talen

Italians op reis (2019)

Italiaans op reis

In mei 2019 start de cursus Italiaans op reis (8 lessen van 1 uur en 30 min) De cursus is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Met het boek '' Italiaans à la carte '' zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen. De dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en antwoorden te geven op gestelde vragen. Daarnaast zal iedereen ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

Italiaans conversatie 3

Hebt u 3 jaar Italiaanse les gehad? En ook de cursussen conversatie 1 en 2 gevolgd? Dan bent u nu toe aan conversatie 3. Met deze cursus conversatie brengt u uw  kennis van het Italiaans naar een goed niveau. Samen met een gezellige groep leert u met veel animo gesprekken en discussies voeren op een  gemakkelijke manier

 

De lesboeken voor deze cursus dient u zelf aan te schaffen.

 

Italiaans voor gevorderden 6

Met de cursus Italiaans voor gevorderden breng je je kennis van Italiaans naar een professioneel niveau. 
Samen met een groep kun je alle mogelijke discussies beginnen. 

 

Lesmateriaal: Con piacere 3  ISBN: 97894603080861  (werkboek +audio-cd)  en Con piacere 3 ISBN: 9789460304767 (tekstboek +audio-cd)

Italiaans voor beginners

Iedereen, die Italiaans wil leren op een snelle , handige en leuke manier, kan dat doen in deze cursus. Je leert Italiaanse spreekvaardigheid. 
Met een gezellige groep start je bij de basis. Stap voor stap breid je je kennis uit.
Al na een aantal lessen ben je in staat gesprekken in het Italiaans te voeren. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1.

Italiaans op reis (2020)

In mei 2020 start de cursus Italiaans op reis (8 lessen van 1 uur en 30 min) De cursus is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Met het boek '' Italiaans à la carte '' zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen. De dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en antwoorden te geven op gestelde vragen. Daarnaast zal iedereen ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

Abonneren op Talen