Verhuur van de accommodatie

Ontmoetingscentrum De Pracht heeft diverse zalen en ruimtes beschikbaar die gehuurd kunnen worden voor korte of langere tijd. Verenigingen, stichtingen, organisaties en inwoners van Waalre kunnen bij ons terecht voor vergaderingen, activiteiten, cursussen en bijeenkomsten van uiteenlopende aard als dans, beweging, muziek, enz. Dit voor sociaal, cultureel of educatief gebruik. In overleg kunnen ook organisaties of bedrijven zalen huren.

Informatie over de beschikbare zalen, de huurmogelijkheden, de huurvoorwaarden, de huurprijzen en de reserveringen per dag staan in de Zalenplanner.
Vaste gebruikers en geregistreerde cliënten zijn in het bezit van inloggegevens om met dit systeem zalen te kunnen reserveren.
Anderen kunnen een zaal reserveren bij een beheerder van De Pracht, telefoon (040) 221 7400 (tijdens kantooruren), of stuur een e-mail naar beheerder@depracht.nl.

Bekijk de zalenplanner (opent in een nieuw venster)

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.

Contact

De Pracht 2
5583 CW Waalre
T: 040 - 2217400
E: depracht@depracht.nl

IBAN NL21 RABO 0101 1823 17