Italiaans conversatie voor gevorderden 3

Deze cursus als vervolg op cursus gevorderden 2 is geschikt voor verder gevorderde sprekers die de grammatica goed beheersen en ervaring hebben met conversatie. De cursisten beschikken over voldoende woordenschat om de spreekvaardigheid intensief te trainen. In deze ambitieuze en enthousiaste groep zal u de dialoog en het gesprek blijven verbeteren praten we over veel diverse onderwerpen die men zelf aan kan dragen, van politiek tot actualiteit, kunst tot de Italiaanse cultuur.                                                                                In deze cursus wordt de grammatica verder verdiept.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.