Italiaans voor beginners

Iedereen die Italiaans wil leren op een snelle, handige en leuke manier, kan dat doen in deze cursus. In een gezellige groep start u bij de basis. Met een professionele en enthousiaste Italiaanse docente leert u stapsgewijs Italiaanse spreekvaardigheid, luisteren, schrijven en lezen. Met deze cursus Italiaans zal men ook kennismaken met het land en de Italiaanse cultuur. Al na een aantal lessen bent u in staat gesprekken in het Italiaans te voeren. Aan het eind van de cursus beheerst u de taal op niveau A1. Huiswerk: ongeveer 1 uur per week.

Lesmateriaal:  Lesmateriaal: Allegro1nuovo
Tekstboek ISBN/EAN9789462936232
Werkboek ISBN/EAN9789462936249
Cursist dient boeken zelf aan te schaffen

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld €215 af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.