Nieuws

Begeleiders gezocht bij Technika 10

Vind je het leuk om kinderen (tieners) iets nieuws te leren en hen mee te nemen in de wereld van techniek? Als begeleider bij onze vaste jeugdactiviteit Technika10 help je hierbij. Bij Technika10 maken kinderen (basisschool leeftijd groep 6, 7 & 8) onder begeleiding werkstukken met hout, metaal of andere materialen. De activiteit is op maandagavond van 18.45 tot 20.15 in De Pracht.

Frank Dols geeft al jaren leiding aan Technika10: “Het meeste voldoening haal ik uit het overbrengen van mij eigen passie om zo anderen meer zelfvertrouwen te geven. Je kunt bijdragen aan iets dat verder gaat dan jezelf. Je kunt de samenleving een klein stukje verder helpen en iets teruggeven. Kinderen zijn de toekomst, dus hoe mooi is het als je hen wat bij kunt brengen? En bij Technika10 is dat niet alleen een stuk gereedschap, maar ook inzicht, eigenwaarde en een steuntje in de rug.”

Technische kennis is fijn, maar we kijken graag samen welke rol je kunt vervullen. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Frank Dols, via frank.dols@hotmail.com.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.