Disclaimer

Stichting De Pracht Ekenrooi betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site.
Deze website biedt aan de klanten en andere relaties van Stichting De Pracht Ekenrooi informatie over haar producten en diensten en daaraan gerelateerde onderwerpen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Stichting De Pracht Ekenrooi kan te allen tijde wijzigingen aanbrengen in de website en staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Stichting De Pracht Ekenrooi aanvaardt geen verplichting om de geboden informatie te actualiseren of om mogelijke fouten te corrigeren, noch garandeert Stichting De Pracht Ekenrooi dat deze website foutloos of ononderbroken functioneert.

Persoonlijke gegevens die aan Stichting De Pracht Ekenrooi worden verstrekt, worden niet ter beschikking gesteld aan derden.

Stichting De Pracht Ekenrooi aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. Bepaalde verwijzingen binnen deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden of waar mogelijkheden zijn tot het verkondigen van meningen door bezoekers van deze website.
Stichting De Pracht Ekenrooi heeft hier geen controle over en draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de betreffende informatie.

Stichting De Pracht Ekenrooi, alle rechten voorbehouden.
Het is toegestaan om de inhoud van deze website te bekijken, te bewaren, uit te printen, te reproduceren en te verspreiden voor niet-commerciële doeleinden. Voorwaarde bij verspreiding is dat de inhoud hiervan niet gewijzigd wordt, en bronvermelding (bijv. ‘www.depracht.nl‘), en deze disclaimer en deze copyrightverklaring worden toegevoegd.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.

Contact

De Pracht 2
5583 CW Waalre
T: 040 - 2217400
E: depracht@depracht.nl

IBAN NL21 RABO 0101 1823 17