Muziek voor de jeugd (10-12 jaar)

Ontmoetingscentrum De Pracht wil proberen meer activiteiten voor de jeugd te organiseren. Als pilot wordt in september 2024 gestart met een muziekcursus voor kinderen tussen 10 en 12 jaar. De cursus is laagdrempelig. Kinderen leren spelenderwijs een melodie en ritme maken met een kosteloos muziekprogramma. Een eigen instrument meenemen mag, maar er zijn instrumenten en percussie-instrumenten aanwezig. Breng wel je eigen laptop mee voor het muziekprogramma.

De cursus wordt gegeven door Yvonne Martens, die als muziekdocent verbonden is aan Muziekschool Aalst-Waalre.

Bij interesse svp onderstaand contactformulier invullen waarbij u  op kunt geven welke tijdstippen (voor uw kinderen) geschikt zijn. Zodra de startdatum en -tijd bekend zijn zult u dan bericht krijgen en zal het op onze website bekend worden gemaakt.

Het is de bedoeling om in de komende jaren ook voor de middelbare schooljeugd een muzikale activiteit te gaan aanbieden.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Indien de activiteit onverhoopt niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.