PrachtDag

De PrachtDag is bedoeld voor ouderen die zelfstandig in de gemeente Waalre wonen. In een huiselijke sfeer zorgen we voor gezelligheid en een gevarieerd aanbod van activiteiten. In de ochtend ontmoeten we elkaar bij de koffie met de krant en wordt er door de liefhebbers gewandeld of een spelletje gespeeld. Tussen de middag is er een lekkere warme lunch. Daarna is er een divers aanbod van activiteiten.

Hierbij houden we rekening met de interesses van onze gasten. Wat denkt u van een muzikale middag met onze belevenistafel. Een concert van Andre Rieux, een klassiek concert, opera, musical of verzoekplaten. Het is allemaal mogelijk met onze belevenistafel. In deze toverdoos zitten ook mooie herinneringen van vroeger. Ook kan er gebiljart worden en buiten kunnen we gebruik maken van de Jeu de Boule baan of relaxen op het terras. Nu er weer meer mogelijk is gaan we ook naar buiten voor kleine uitstapjes in de omgeving.

Ons motto is: gezelligheid voorop, niets moet, veel kan.

Vindt u het leuk om samen met anderen een gezellige dag te hebben, kom dan langs voor een kopje koffie om de sfeer te proeven. Neem gerust een bekende mee. We zijn er op maandag en op woensdag van 9:30-13:30 uur en 12:00-15:30 uur. Tussen 12:00 en 13:30 uur wordt de gezamenlijke lunch gebruikt. Gasten kunnen kiezen om één óf twee dagdelen aan de PrachtDag deel te nemen. De prijs bedraagt €12;00 per dag, of €8;00 voor een halve dag.

Voor meer informatie bel de Pracht 040-2217400 of mail naar depracht@depracht.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.