Muziekcafé

Regelmatig verzorgt het Muziekcafé van De Pracht optredens van lokale bands.

Op 14 april 2024 staat een optreden gepland van de ABC Band.

Ben je liefhebber van de muziek van Joe Cocker, Amy Winehouse, The Doobie Brothers, Wild Cherry, Janis Joplin, U2, Melissa Etheridge, Tina Turner, Queen, The Rolling Stones, James Brown, Anouk, De Dijk, The Scene, Jimmy Hendrikx, Toto, The Eagles, Chrissie Hynde, Alain Clark en nog vele andere artiesten, dan is een middag met de ABC Band een feest van herkenning!

De 7-koppige ABC Band vertolkt nummers van deze artiesten op hun eigen, maar nog altijd zeer herkenbare manier. Voorop staat het plezier dat ze hebben in muziek maken voor hun publiek. Je kunt genieten van een zeer uiteenlopend repertoire. En iedereen heeft wel een herinnering aan de bekende nummers die voorbij komen.

Dit zorgt voor een middag kijk- en luisterplezier in het Muziekcafé van De Pracht. Je bent welkom op zondag 14 april a.s. Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Gratis toegang.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.