LEGOclub

De LEGOclub draait om robots bouwen: LEGO technic stenen, motoren, sensoren en programmeren; een heleboel techniek. We beginnen met eenvoudige robots (bijv. een deur die automatisch open gaat) maar we maken steeds moeilijkere robots (bijv. een lift met drie verdiepingen). Als het werkstuk klaar is, maken we een filmpje dat we plaatsen op YouTube in het LEGOclub kanaal.

In het werkboek staan o.a. de volgende opdrachten: molen, deur, krokoklap, vuilniswagen, landmeter, parking, lift, ballensorteerder. Een voorbeeld van een lift zie je hier.

Onze doelstelling: kinderen technieken leren die zij op de basisschool niet krijgen zoals technische opdracht lezen, ontwerp maken, bouwen, en programmeren.

Deze activiteit is geschikt voor jeugd vanaf 10 t/m 14 jaar.
De clubavonden zijn elke woensdag van 18:30 tot 20:00 uur. Tijdens de schoolvakanties is er geen LEGOclub. Startdatum 2023: 27 september.

De LEGOclub functioneert onder leiding van Maarten Pennings.

Je kunt je via dit formulier aanmelden.


  In welke groep zit je?

  Basisschool

  Voor welke club wil je je inschrijven?

  Bovengenoemde ouders / verzorgers, na bevestiging van de aanmelding, verlenen een eenmalige machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het bedrag van € 69,50 euro per persoon af te schrijven van zijn of haar bankrekening.

  Het bedrag wordt ongeveer 4 weken na aanvang van de activiteit afgeschreven.

   

  Inschrijven nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.