Kookmaatjes

Kookmaatjes is een initiatief om een gezellig samenzijn te hebben, in combinatie met koken, bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, Parkinson of (beginnende) dementie.

Elke 2e dinsdag van de maand koken gasten een driegangenmenu voor de hele groep in de grote keuken. Daarna wordt er samen gegeten. Een groep van zes vrijwilligers zorgt o.a. voor de boodschappen en helpt bij de bereiding. Bij Kookmaatjes is er een vrijwillige, professionele kok. Ook mantelzorgers zijn erbij, zodat zij ook een leuke avond hebben, ervaringen kunnen delen met lotgenoten en even minder zorg op zich hoeven te nemen.

Kookmaatjes is elke 2e dinsdag van de maand van 16:30 uur tot ongeveer 19:00 uur in de Pracht. Kookmaatjes is voor inwoners uit de gemeente Waalre. De kosten zijn € 10,00 p.p contant te voldoen op de avond zelf.

Meer informatie en aanmelden via marijke.arends@kpnmail.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.