Kinder zomerkleding en speelgoed beurs

 

28 September 2024, van 10:00u. tot 12:00u.

Twee keer per jaar wordt er een kinderkleding en speelgoedbeurs gehouden in de Pracht. Bij de kinderkledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S en in goede staat verkerend speelgoed.

Inleveren kleding/speelgoed:  op vrijdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur. De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient u zelf mee te nemen). Je prijst de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht en het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Het is mogelijk om meerdere lijsten aan te schaffen mocht je meer dan 24 artikelen willen verkopen. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75% en de overige 25%  komen ten goede aan Stichting de Pracht

Vanaf begin september zijn de inschrijfformulieren verkrijgbaar bij De Pracht. Een deelnameformulier kost €1,-

Wacht niet te lang want VOL = VOL.

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Stuur dan een mail naar kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl of bel naar 040-2217400. Je kunt een inschrijfformulier TIJDENS KANTOORUREN ophalen bij De Pracht.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.