Ondersteuning

Stichting De Pracht Ekenrooi als organisatie maakt gebruik van noodzakelijke ondersteuning. Een belangrijk en zeer groot aandeel daarin wordt geleverd door vrijwilligers. Daarnaast heeft de stichting ondersteuning voor enkele speciale taken/functies die hieronder staan vermeld, deels beroepsmatig.


Beheerders

De beheerders regelen de dagelijkse gang van zaken in het gebouw:

  • zij zijn overdag uw aanspreekpunt en gastheer;
  • zij verzorgen de reserveringen van ruimten in het gebouw;
  • u kunt bij hen terecht voor de inschrijving op cursussen en andere activiteiten
  • Onze beheerder is Unice Buurmeijer, tel. (040) 221 7400, e-mail beheerder@depracht.nl.

Coördinator

De coördinator zorgt voor secretariële en administratieve ondersteuning van het bestuur. Tevens kunt u, bij voorkeur op maandag- en donderdagmorgen, bij haar terecht voor algemene informatie en vragen over facturen, deelnemers- en cursistenadministratie.

Brigitte Arie, tel. (040) 221 7400, e-mail depracht@depracht.nl.


Interieurverzorging

Uiteraard wil iedereen zijn/haar activiteiten uitvoeren in een gebouw dat er schoon en netjes uitziet.
Conny van Nistelrooij zorgt hiervoor.


Vertrouwenspersonen

De Stichting wordt ondersteund door twee vertrouwenspersonen. Deze vertrouwenspersonen (1 man, 1 vrouw) kunnen benaderd worden door alle mensen die, in welke hoedanigheid ook, De Pracht bezoeken of daar een andere taak/functie hebben.

Een vertrouwenspersoon vormt in de eerste plaats een luisterend oor, tot wie men zich kan wenden indien er zich problemen voordoen op ongewenst gedrag. Daarnaast zal hij of zij proberen de klager van advies te voorzien om de ongewenste situatie ongedaan te maken of aan te pakken.
De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht.

Hans Martin Don
e-mail: hmdon@icloud.com

Rosalie de Bont
e-mail: r.d.bont@hotmail.com


Klachtenprocedure

Klachten omtrent de dagelijkse gang van zaken bij gemeenschapscentrum De Pracht dienen in eerste instantie besproken te worden met de betreffende contactpersoon of voorzitter van de commissie. Wanneer men niet tot een bevredigende oplossing komt kan de klager een beroep doen op een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Deze heeft een bemiddelende rol. In het geval dat de bemiddeling niet succesvol is neemt het bestuur van stichting De Pracht een besluit.

De klachtenfunctionaris is Jos van Son, email Jos.j.vanson@gmail.com.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.

Contact

De Pracht 2
5583 CW Waalre
T: 040 - 2217400
E: depracht@depracht.nl

IBAN NL21 RABO 0101 1823 17