ZomerVakantiekoor 2021: zing en luister mee!

Op 24, 25 en 26 augustus 2021 vindt de tweede editie plaats van het zomers Vakantiekoor, een driedaags festijn met zangplezier. Onder deskundige begeleiding van dirigent Peter Raaijmakers en pianobegeleiding van Gé van Woerden wordt twee avonden gerepeteerd voor een spectaculaire eindvoordracht.

Iedereen met belangstelling voor samenzang wordt uitgenodigd deel uit te maken van een eenmalig samengesteld koor met een mix van klassiek, volksmuziek en een modern repertoire. Om mee te zingen is een geschoolde zangstem niet noodzakelijk. Voorop staat dat we er met z’n allen een vrolijk en ontspannen evenement van maken. Niet alleen koorzangers zijn dus welkom maar ook zangfreaks, badkamersterren , volkszangers , zangpedagogen, campinggasten, open-raamzangeressen , brulapen enz. Kortom, al wat bij stem is.

Data en uitvoering

Dit festijn gaat plaatsvinden op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 augustus 2021 ‘s avonds van 19.00 – 22.30 uur bij gemeenschapscentrum De Pracht in Aalst. Op de donderdagavond wordt het geheel, na een laatste generale repetitie, afgesloten met een uitvoering voor publiek, vrienden, familie en bekenden. De uitvoering zal zijn van 21.00-22.00 uur met vooraf nog een generale repetitie om 19.00 uur.

Van de deelnemers wordt een kleine bijdrage gevraagd van €20,- p.p. voor drie avonden, inclusief bladmuziek. Aanmelden voor het Vakantiekoor kan vanaf 15 juli a.s. via een deelnameformulier. Dit kan online via deze pagina of een inschrijfformulier te verkrijgen bij De Pracht.

Wij volgen voor dit evenement uiteraard alle geldende coronamaatregelen van de overheid. Indien nodig, vragen wij iedere deelnemer om een bewijs van vaccinatie of negatieve test, middels de bestaande digitale app of papieren versie. 

Voor meer informatie: contactpersoon is Ank de Bot. Telefoon: 040-2213569 / 06 18082153 of per mail: zomervakantiekoor@depracht.nl.