ZomerVakantiekoor 2019

Op 6, 7 en 8 augustus 2019 vindt een driedaags festijn plaats met zangplezier onder de naam ZomerVakantiekoor. Onder leiding van dirigent Peter Raaijmakers met aan de piano Gé van Woerden wordt er 3 avonden gerepeteerd met daarbij op de laatste avond een mooie slotuitvoering voor publiek.

Iedereen met belangstelling voor samenzang wordt uitgenodigd deel te nemen aan dit eenmalig samengesteld koor met een mix van klassiek, volksmuziek en een modern repertoire.

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te zingen. Een geschoolde zangstem is niet noodzakelijk. Voorop staat dat we er met z’n allen een vrolijk en ontspannen evenement van maken. Niet alleen koorzangers zijn dus welkom maar ook zangfreaks, badkamersterren, volkszangers, zangpedagogen, campinggasten, open-raamzangeressen, enz. Kortom, al wat bij stem is.

Data en eindfeest
Dit festijn gaat plaatsvinden op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 augustus 2019 ‘s avonds van 19.00 – 21.30 uur bij gemeenschapscentrum De Pracht in Aalst-Waalre. Op de donderdagavond wordt het geheel afgesloten met een uitvoering voor publiek, vrienden, familie en bekenden. Na de slotuitvoering volgt een geweldig feest met zomerse gezelligheid.

Deelnemen
Van de deelnemers vragen wij een bijdrage van €15,- p.p. voor drie avonden, inclusief muziekbundel. Aanmelden voor het ZomerVakantiekoor kan met een deelnameformulier. Dit kan online via de website. Ook zijn er inschrijfformulieren te verkrijgen bij De Pracht.

Voor meer informatie: contactpersoon is Ank de Bot. Telefoon: 040-2213569 / 06 18082153. Mail: zomervakantiekoor@depracht.nl