Nieuws

Zomerkleding- en speelgoedbeurs 25 maart

Twee maal per jaar organiseert De Pracht een kledingbeurs voor kinderkleding in combinatie met een speelgoedbeurs. Dit voorjaar wordt de gratis toegankelijke zomerkleding- en speelgoedbeurs gehouden op zaterdag 25 maart 2023 tussen 10.00 – 12.00 uur.
Inschrijven voor de zomerbeurs kan vanaf nu tot vrijdag 24 maart tijdens kantooruren op het kantoor van de Pracht. Een deelname formulier kost €1,- en is voor 24 stuks.

Zomerkleding/speelgoed inleveren kan op vrijdagavond 24 maart tussen 19.30 en 21.00 uur. De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!

Graag de kleding schoon en heel aanleveren. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient men zelf mee te nemen). Deelnemers prijzen de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere lijsten mee te doen. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvang je als deelnemer 75% en de overige 25% komt ten goede aan Stichting de Pracht.

Aanmelden kan via een inschrijfformulier in de hal van De Pracht. Voor vragen neem contact op met de organisatie via kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.