Zomerkleding en speelgoedbeurs

Twee maal per jaar organiseert De Pracht een kledingbeurs voor kinderkleding in combinatie met een speelgoedbeurs. Dit voorjaar wordt de zomerkleding en speelgoedbeurs gehouden op zaterdag 30 maart 2019 tussen 10.00 – 12.00 uur.
Inschrijven voor de zomerbeurs kan vanaf maandag 18 maart tot vrijdag 29 maart tijdens kantooruren op het kantoor van de Pracht. Een deelname formulier kost €1,- .Op verzoek kunnen wij u ook de formulieren toesturen, maar houd hierbij wel rekening met portokosten.

U kunt zomerkleding/speelgoed inleveren op vrijdagavond 29 maart 2019 tussen 19.30 en 21.00 uur.  De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient u zelf mee te nemen). Men prijst de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht en het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere lijsten mee te doen. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75% en de overige 25%  komen ten goede aan Stichting de Pracht.

Wacht niet te lang want VOL = VOL.