Vier dagen feest tijdens Carnaval

Ook dit jaar zijn jong en oud tijdens carnaval welkom in De Pracht in Aalst voor vier dagen feest. Dit jaar is de Pracht ook gastheer van de Boerenbruiloft.

Op zaterdag 2 maart wordt vanaf 14.11 gestart met de Optocht AfterParty in de grote zaal. Voor kinderen is er gratis ranja. Op zaterdagavond vanaf 20.11 uur is er Unne Vrij Gezellige Avond. Liveband ABC speelt top-40 nummers van alle tijden. Samen met een blaaskapel belooft dit een avond te worden vol traditionele carnavalskrakers en gezelligheid. 
het gezelschap voor de Boerenbruiloft schuift zaterdag aan het begin van de avond aan voor de stamppot. 

Op zondagmiddag 3 maart om 14.11 uur start de familiemiddag. Voor de kinderen is er een springkussen, knutselhoek en een kinderkaart voor lekkernijen. DJ Frank zal het feest compleet maken. Op maandag is iedereen welkom bij de receptie van de Boerenbruiloft, vanaf 14.11 uur. Deze dag staat in het teken van Boeren Bisnis van met muzikale omlijsting van Dik D’r Neffe en de VEE-PEES uit Aalst. Dinsdagmiddag 5 maart sluiten we carnaval spetterend af met een kindermiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Voor alle dagen geldt gratis entree.