Vaste huurder Wendy Verheijden: “De Pracht is heel toegankelijk”

De Pracht kent een groot aantal vaste huurders: van kleine zelfstandigen tot grotere clubs of verenigingen, die regelmatig een ruimte huren bij de Pracht voor hun activiteit. Wat maakt De Pracht voor hen een aantrekkelijke locatie? We vragen het aan Wendy Verheijden, die haar reikiavonden bij ons organiseert.

Wendy organiseert al ongeveer vier jaar reikiavonden in De Pracht. Tijdens deze avonden, in samenwerking met reikimaster Annette van Hinte-Gruber (aangesloten bij het Usui Shiki Ryoho systeem en Reiki Alliance), krijgen deelnemers informatie over reiki, worden ervaringen gedeeld en ook behandelingen uitgewisseld. Als kandidaat master organiseert zij deze avonden voor haar reikimaster. Wendy regelt zelf de administratie en het contact met de deelnemers.

Na een reeks avonden in een spiritueel centrum in Eindhoven, viel de keuze op de Pracht als nieuwe locatie. Wendy is binnengelopen met haar vraag of haar initiatief ook welkom was in De Pracht. En ze kon van start! Wendy vertelt: “Ik vond het fijn dat het lekker dichtbij huis was. En bovendien heb ik het idee dat veel mensen uit Aalst-Waalre het gemeenschapscentrum kennen. Er komen veel bezoekers, en ik vind het heel toegankelijk. Dit helpt om de bekendheid van de activiteit te vergroten, omdat ze bijvoorbeeld binnen een poster zien hangen.”

De samenwerking met de beheerders en het team van De Pracht vindt ze erg gemoedelijk en vriendelijk verlopen. Er wordt altijd meegezocht naar een oplossing. Veel eisen voor een locatie had ze niet. Tijdens haar avonden worden stoelen en tafels al aan de kant gezet, zodat ze zelf de hele ruimte kan gebruiken naar haar wensen. Inmiddels gebruikt Wendy zelf de online Zalenplanner van de Pracht voor het reserveren van een ruimte. Ze is tevreden met de gunstige prijs die wordt gevraagd. Voor haar als bewoner van Waalre geldt bovendien een gereduceerd tarief. En doordat er voldoende belangstelling is, is ze van plan om de avonden bij De Pracht te vervolgen.

Wilt u meer weten over de reikiavonden of reikibehandelingen van Wendy? Neem dan contact op met wverheijden77@gmail.com. Op 3 juni staat een nieuwe avond gepland in De Pracht. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor zaalverhuur, kijk op onze website.