Uitreiking Vrijwilligerspenning gemeente Waalre

Op vrijdag 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, werd door wethouder Alexander van Holstein de vrijwilligerspenning 2018 van de gemeente Waalre uitgereikt.

Dit jaar ontvingen drie vrijwilligers van De Pracht deze belangrijke onderscheiding als waardering voor al het vrijwilligerswerk dat zij verrichten. Dat waren Magda Hart, Harry van Oorschot en Martijn Vos.

Magda zet zich sinds 2004 in voor De Pracht met name als begeleidster van de kinderen van Crea Kids. Martijn is  , weliswaar niet altijd op de voorgrond, actief met hand en spandiensten bij een uitgebreid scala aan activiteiten binnen De Pracht. Zo zien we Martijn bij de Halloweentochten, opbouwen en begeleiden van Kerstmarkt, Open Dag, (kinder) carnaval en ga zo maar door. Martijn was in het verleden ook begeleider van de Cola Disco en herfstactiviteiten. Harry is vanaf 2002 actief als gastheer bij De Pracht en wel op zijn vaste donderdagavond maar ook bij andere gelegenheden staat Harry altijd klaar om te helpen. Harry was op de uitreiking zelf verhinderd maar heeft de onderscheiding ontvangen tijdens de Kerstmarkt in De Pracht.

Magda, Martijn en Harry, jullie hebben deze onderscheiding meer dan verdiend en namens de hele Pracht Proficiat.

Meer over de uitreiking leest u in De Schakel.