Tweede editie Welzijnsbeurs Waalre

Op zondag 24 maart van 10:30-16:00 uur wordt de Welzijnsbeurs Waalre georganiseerd in De Pracht. Een beurs om inspiratie op te doen om aan eigen Welzijn en Gezondheid te werken.

Steeds meer mensen leven bewust gezond en zijn op zoek naar wat hen hierbij kan helpen. Er is ontzettend veel variatie, maar hoe weet je nou wat bij je past? De deelnemers die u op de beurs kunt treffen zijn bevlogen mensen die een goede gezondheid en een aangenaam leven hoog in het vaandel hebben staan. Op kleinschalige en persoonlijke manier zetten zij daar hun disciplines voor in. Zo kunt u een levendig beeld krijgen van de aanvullende zorgmogelijkheden die gemeente Waalre en omstreken heeft. 

Op deze dag kunt u inspiratie opdoen, kennismaken met professionals en ervaren wat de regio Waalre allemaal te bieden heeft op het gebied van gezond en bewust leven. Er wordt een gevarieerd aanbod van disciplines gepresenteerd, onder andere door het geven van workshops, demonstraties en korte lezingen. Een interactieve dag dus!

Deze beurs is toegankelijk voor alle leeftijden en is geheel gratis. Informatie over de beurs en de deelnemers kunt u vinden op: gezondwelzijnwaalre.nl/