Terug: Succesvolle cursus Stedendrieluik Oost-West

Op maandag 6 november 2017 november start in De Pracht de cursus Stedendrieluik Oost-West. Centraal daarin staan drie steden uit het voormalige Oostblok: Odessa, Praag en Sint-Petersburg. Cursusleider Robin Sterk zal per avond vanuit het Oost-West-perspectief een van de genoemde steden behandelen.                                                                                                             

Uitgebreide voorkennis wordt niet van de cursisten gevraagd; er is geen huiswerk. Wel hoopt de docent op een boeiende interactie in de vorm van vragen en eigen ervaringen van de deelnemers. Hij zal gebruikmaken van veel beeld- en geluidmateriaal, soms Engelstalig. Ook de actuele Oost-West-ontwikkelingen zullen aan bod komen.  Hoe zal het bijvoorbeeld verder gaan met de relatie tussen Trump en Poetin? Of tussen Rusland en de EU?

 

De cursus vindt  plaats in De Pracht, De Pracht 2  Aalst-Waalre van 19.30 – 21.30 uur. De kosten bedragen € 37,00. Data: 6, 20 nov. en 4 dec.                                                                       Inschrijven kan op de website van De Pracht (www.depracht.nl)  Ook kunt u een inschrijfformulier vinden op het folderrek van De Pracht.