Tentoonstelling VrijePrachtSchilders

De VrijePrachtSchilders bestaan 25 jaar en 25 jaar als vaste huurder van de Pracht. Iedereen zal begrijpen dat we trots zijn op dit prachtige jubileum. We laten dit niet onopgemerkt voorbij gaan en organiseren daarom op 5 november 2017 een feestelijke tentoonstelling van recent vervaardigd werk. Natuurlijk in ons vaste thuishonk “de Pracht” waar iedere woensdagmiddag geschilderd wordt. De tentoonstellingen hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd en dit resulteert in een steeds toenemend aantal bezoekers.

Aan de tentoonstelling is een loterij verbonden zodat bezoekers ook nog in het bezit kunnen komen van een prachtig schilderij.
De opening is op zondag om 11.00 uur en de tentoonstelling duurt tot 17.00 uur. De leden van de schildersgroep zullen allen aanwezig zijn.

De groep bestaat uit een bont gezelschap van amateurschilders. Een aantal leden is al lid vanaf de oprichting en er is ook een aantal nieuwe leden bij. Van beide categorieën is op de tentoonstelling werk te zien. Niet alleen zijn vele genres vertegenwoordigd zoals het stilleven, fantasie en het landschap, er wordt ook gebruik gemaakt van diverse technieken. U vindt pastel, acryl, aquarel, olieverf en gemengde technieken op paneel. 

De leden van de schildersgroep zien u graag op de tentoonstelling. De toegang is gratis.

Meer informatie: Ko Kivits, e-mail:kokivits@hetnet.nl