Taalcursus Italiaans van start (online of op locatie)

Op vakantie naar Italië? Misschien is het dit jaar nog niet mogelijk, maar dan is het een goede voorbereiding op een toekomstige reis naar dat land. 

De cursus* (8 lessen van 1 uur en 30 min) is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Er wordt aandacht besteed aan het leren van woorden en korte zinnen of vragen, zodat men zich tijdens de vakantie verstaanbaar kan maken in winkels, musea, op terrassen enz.  Daarnaast krijgt iedereen culturele en praktische informatie over Italië. Ook leert men iets over de karakteristieke eigenschappen van het land. 

*Op dit moment worden alle cursussen Italiaans online verzorgd. Het is nog niet bekend wanneer De Pracht weer open mag, maar één ding is zeker: als het niet in het gebouw van De Pracht mag, gaat de cursus online door. De cursus zal hoe dan ook doorgaan! 

De eerste les is op dinsdag 18 mei 2021 om 19.30 uur in De Pracht, De Pracht 2, Aalst-Waalre. De kosten voor de cursus bedragen € 80,00. (excl. werkboek van 21,-). U kunt zich inschrijven via de website.