Stem op de Pracht! Rabobank Clubkas actie 2018

Met de Rabo Clubkas Campagne komen clubs in aanmerking voor een financiële bijdrage van de Rabobank. Door een groot aantal stemmen te verzamelen, is het mogelijk om een mooi geldbedrag te verdienen voor één van de activiteiten. Vorig jaar hebben we maarliefst ruim 500 euro opgehaald, die mede is benut voor een DJ cursus voor jongeren. Dit jaar hebben we weer nieuwe doelen voor de opbrengst, waaronder het Doe Mee project.
Leden van Rabobank de Kempen ontvangen bij de start van de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Vanaf 5 april mogen zij via een speciale site hun vijf stemmen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage.
De Pracht doet mee aan deze Clubkas en roept alle stemgerechtigde leden van de Rabobank op om hun stem uit te brengen. Ons helpen is snel en simpel, vanaf 5 april tot 30 april kunt u stemmen via de website https://www.mijnbankenik.nl/dekempen/clubkascampagne. U vindt de Pracht onder het dorp "Aalst".