Picoo spelmiddag 20 augustus

Tijdens de Picoo spelmiddag op 20 augustus kun je kennismaken met Picoo. Dit is een spelcomputer die combineert waar kinderen van houden: actief spelen en technologie. Op deze manier heb je een compleet nieuwe speelervaring. De interactieve technologie in de Picoo controllers verrijkt het spel zonder dat dit afleidt van het spelen zelf. ​De Picoo heeft geen scherm maar gebruikt licht, geluid en trillingen in om je in beweging te krijgen. Picoo is speciaal ontwikkeld om mee buiten te spelen. Hij is stevig, robuust en kan tegen een stootje.

Een voorbeeld van een Picoo spel is Zombierun. In dit spel begint één speler als zombie. Hij kan andere spelers met het zombie-virus besmetten, door dicht in de buurt te zijn. Zij kunnen op hun beurt ook weer anderen in zombies veranderen. Als aan het einde van het spel alle spelers zombie zijn, winnen de zombies. Als er 1 of meer gewone spelers over zijn, winnen de gewone spelers. 

Deze en andere spellen kun je doen tijdens onze activiteit bij De Pracht op donderdag 20 augustus bij De Pracht. De activiteit is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. We vragen 3 euro voor deelname.

Speel je mee? Graag vooraf aanmelden via secretaris@depracht.nl, met je leeftijd en telefoonnummer van een ouder/verzorger. Bij veel aanmeldingen zijn we genoodzaakt om de middag op te delen (van 13.00-14.30 uur en van 14.30-16.00 uur.) Voorkom dat je niet mee kunt doen als het te druk is!