Ontdek wat je leuk vindt bij onze jeugdactiviteiten

Ben je digitale spelletjes of lezen snel beu en wil je graag met je handen aan de slag? Of het nu te maken heeft met techniek, met knutselen of met het bouwen van eigen creatieve werkstukken, er zijn tal van activiteiten bij De Pracht die dit bieden. Bij deze activiteiten is nog plek voor nieuwe leden of vrijwilligers! Dus kom in actie en word lid van een gezellige club, waar kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar terecht kunnen. 

Tijdens de Creakids middagen wordt iedere woensdag tussen 14.00 en 15.30 gewerkt aan de mooiste knutselwerken. Niet alleen is zelf iets maken heel erg stoer, het is ook nog is super leuk om lekker bezig te zijn. Kosten zijn 3,50 euro per keer, een strippenkaart is ook een mooie optie. 

Voor de techneuten is er de ElektroClub/LEGOclub, waar met Lego en gave elektronica wordt gewerkt. We doen proefjes, programmeren robots en gaan aan de slag met een soldeerbout. De Elektroclub is zowel voor jongens als meiden en kost 66,00 euro per jaar. 

Nog niet genoeg uitgedaagd? Kom dan bij Technika 10, een technische club voor jongens en meiden van de basisschool groep 6, 7 of 8. Met elke week verschillende materialen worden de gekste creaties gemaakt. Metaal, hout of kunststof: alles komt voorbij. Technika 10 is op maandagavond van 18.45 tot 20.15, een seizoen heeft 20 lessen in totaal. 

Een laatste jeugdactiviteit is Butterfly danspunt. Bedoeld voor iedereen die graag wekelijks een les wil komen volgen, waarin de basistechnieken worden aangeleerd en veel plezier wordt gemaakt met de eigen groep. Ieder jaar is er een spetterende voorstelling in de Schalm te Veldhoven. Er is in verschillende leeftijdsgroepen nog plek om aan te sluiten, zowel op zaterdagochtend als op doordeweekse avonden.