Nieuws

Nu te zien: De Vrije Prachtschilders met een tijdelijke expositie

Zoals zo vele clubs en verenigingen kwam de corona lockdown ook hard binnen bij de Vrije Prachtschilders. De leden misten het gezelschap en de inspiratie van elkaar. Het was dan ook een heerlijk moment toen De Pracht weer ‘gewoon’ open was en men weer gezamenlijk van de hobby kon genieten. Bovendien meldden zich meteen enkele nieuwe leden. Een mooie aanvulling en nieuw élan voor deze gezellige groep schilders en tekenaars.

Momenteel is in De Pracht een kleine expositie opgesteld met werken van de groep. Vrij te zien gedurende openingstijden. Inmiddels werkt de groep toe naar het 30-jarig jubileum van de Vrije Prachtschilders op zondagmiddag 20 november. De groep gaat dit feestelijk vieren met een nieuwe expositie van geheel nieuw werk. Een leuke dag met ontvangst van gasten, en informatie van het werk en de leden die dan acte de présence geven.

De Vrije Pracht schilders zijn elke woensdagmiddag aanwezig in De Pracht en geven u graag informatie over hun activiteiten en de mogelijkheden om hier aan deel te nemen. Noteer nu al vast in uw agenda: 20 november 2022 jubileumexpositie van de Vrije Prachtschilders in De Pracht.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.