Nieuwe voorzitter voor SPDE De Pracht

Stichting De Pracht Ekenrooi (SDPE) presenteert vandaag de nieuwe kandidaat voorzitter, Frans Franssen. Per 1 juni zal hij alle taken overnemen van de huidige voorzitter Hans van Baal, die bijna 10 jaar aan het roer staat. SDPE is erg blij met de nieuwe kandidaat en is ervan overtuigd dat hij de optimale persoon is om gemeenschapscentrum De Pracht te leiden. Frans Franssen is een echte verbinder en heeft een groot sociaal netwerk in Aalst. Hij is o.a. eigenaar van fysio fitness Franssen, bestuurlijk actief geweest bij DVS, de Christoffelschool en de carnavalsvereniging de Baltrappers. Sinds vorig jaar is hij met pensioen. 

Na kennismaking heeft hij een duidelijk doel voor De Pracht: doorontwikkelen van de succesvolle en mooie plek die De Pracht inneemt. Komende tijd zal Frans zich verder gaan voorbereiden op het voorzitterschap met volledige ondersteuning van het huidige bestuur.

Het Eindhovens Dagblad kwam langs voor een gesprek met beide heren. Franssen gaat nog meer de samenwerking opzoeken en wil het succesvolle gemeenschapscentrum verder positioneren. ,,Want al ben je nog zo goed, klaar ben je nooit’’. Lees hier het artikel.