Netwerk Waalre Schuldenvrij

Schulden, wat een persoonlijke ellende. Voor de meeste mensen met financiële problemen is dat niet direct hun eigen schuld. Pech en een enkele minder verstandige beslissing misschien, is meestal oorzaak. Het is ongelooflijk belangrijk om al in het vroege stadium van financiële problemen, aan de bel te trekken. Hulp is mogelijk en makkelijker naarmate die hulpvraag eerder komt. Hulp helpt, je staat er niet alleen voor!!

Daar gaat het om de komende tijd. Laten we allemaal eens goed om ons heen kijken, misschien zien we dan wel signalen die op financiële problemen wijzen. Het is niet makkelijk, maar probeer toch voorzichtig in gesprek te komen. We moeten eerst leren die situaties te onderkennen, ogen en oren open is aangeraden. Dan wat eerste woorden met begrip. Misschien is die ander wel heel blij met de gelegenheid om iets over zijn zorgen te vertellen.

Bied aan om samen contact te leggen met het meldpunt van Netwerk Waalre Schulden Vrij. 

Bent u of kent u iemand met financiële problemen?

Neem dan zeker contact op met het meldpunt. Door het meldpunt wordt heel direct en zeer discreet op uw melding gereageerd. Na een eerste gesprek wordt uw situatie in kaart gebracht en vervolgens een plan van aanpak opgesteld. De partners in Netwerk Waalre Schuldenvrij zijn deskundigen op het gebied van thuis administratie en kennen de regel- en wetgeving rondom schulden problematiek. Hiermee kan veel persoonlijk leed worden voorkomen.

Schaam je niet om hulp te vragen voor jezelf! Zie je mensen in je omgeving met financiële zorgen, maak dan melding en mogelijke hulp bespreekbaar met ze. Contact met het meldpunt meldingen@burgerschuldhulp.nl of telefonisch tel. (085) 06 56 858.