Nieuws

Maak kennis met Chi Neng Qi Gong

Vanaf 12 januari start een nieuwe cursusreeks Chi Neng Qi Gong. Dit is een vorm van bewegen waarbij je door eenvoudige oefeningen lichamelijk sterk en gezond wordt. Je gedachten en emoties worden kalm. Door het doen van de oefeningen laat je de qi (energie) vrij stromen door het lichaam en open je ook de kanalen tussen lichaam en omgeving. Je voert de oefeningen langzaam en vloeiend uit met volledige aandacht. Chi Neng Qigong is een belangrijk onderdeel uit de gezondheidsleer van de traditionele Chinese geneeskunde. Het is geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid en geeft de mogelijkheid om zelf de kwaliteit van jouw leven te verbeteren op elk vlak. Chi Neng Qi Gong laat zich omschrijven als meditatie in beweging. De docente is Claudia van den Hoven. Ze heeft naast Level 1 CNQ tevens opleidingen gevolgd in Shiatsu massage, coaching NLP, Reiki Master, healing & reading en zich verdiept in diverse trainingen en complementaire geneeswijzen.

Op weg naar een vitaal lichaam, een open hart en een rustige geest? Chi Neng Qi Gong helpt daarbij! Er is nog ruimte bij de cursus in De Pracht op donderdag van 20:00 tot 21:00 uur. Belangstellenden kunnen contact opnemen met mjverkerk@depracht.nl of telefonisch 040-2518896. Op donderdagavond 15 en 22 december zijn proeflessen om kennis te maken. Meer informatie op www.depracht.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.