Korte cursussen in het najaar

Het brede aanbod cursussen van De Pracht start grotendeels aan het begin van het seizoen in september of halverwege in januari, maar er zijn ook een aantal kleinere cursussen. De cursuscommissie geeft u graag een paar tips:

  • PC Beheer Windows 10 Gevorderden: Iedere eenvoudige gebruiker van een pc komt op een bepaald moment voor vragen te staan. Waarom loopt mijn pc vast? Hoe zorg ik dat mijn computer snel blijft? Hoe voorkom ik risico's? Deze workshop is erop gericht de pc goed te beheren. Deze cursus gaat verder dan de basiscursus. Er worden opdrachten gegeven met vakliteratuur als uitgangspunt.
  • Tweeluik De Krim (toen en nu): Docent Robin Sterk is zeer geïnteresseerd in het gebied van de voormalige USSR en satellietstaten vanuit zijn militaire dienst. Zijn kennis weet hij ontzettend prettig over te dragen, met gebruik van film, geluid en interactie in de presentaties. 
  • Interculturele communicatie en de Islam: Cursusdocente Mariska Langermans is professional op het gebied van culturele diversiteit en is terecht een expert. De cursus  geeft in de eerste bijeenkomst informatie over verschil in visie op de wereld vanuit verschillende culturele achtergronden. De volgende bijeenkomst gaan we in op de Islam, zijn ontstaansgeschiedenis en de belangrijkste basiskennis.

Interesse in één van deze cursussen? Schrijf u dan nu nog in via de website of via een folder in het rek.