Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Op zaterdag 28 september 2019 is er weer een winterkleding en speelgoedbeurs tussen 10.00 – 12.00 uur. Kom snuffelen tussen de leukste tweedehands kinderkleding (maat 74 t/m S) of vind leuke cadeautjes tussen het speelgoed. 

Deelnemen aan de beurs
U kunt zich inschrijven voor de winterkleding en speelgoedbeurs vanaf 9 september, via een deelnameformulier dat u kunt afhalen tijdens kantooruren op het kantoor van de Pracht.
Een deelnameformulier is 1 euro. Het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Het is mogelijk om meerdere lijsten aan te schaffen mocht u meer dan 24 artikelen willen verkopen. U krijgt 75% van de opbrengst van de beurs, de rest komt ten goede aan Stichting De Pracht.

Inleveren winterkleding en speelgoed is op vrijdagavond 27 september tussen 19.30 en 21.00 uur. De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten! De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient u zelf mee te nemen). Men prijst de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. 

Nog vragen? Neem contact op met Cocky Nijssen, via cockynijssen@gmail.com.