Italiaanse taal cursussen

Voor wie graag Italiaans wil leren kan in september nog aansluiten bij drie verschillende cursussen: Italiaans voor beginners, 2e jaars of gevorderden. Ieder van de cursussen omvat 25 lessen van anderhalf uur. De lessen worden gegeven door de zeer ervaren docente: Alessandra Bianchini.

Italiaans voor beginners

Iedereen, die Italiaans wil leren op een snelle , handige en leuke manier, kan dat doen in deze cursus. Je leert Italiaanse spreekvaardigheid. 
Met een gezellige groep start je bij de basis. Stap voor stap breid je je kennis uit.
Al na een aantal lessen ben je in staat gesprekken in het Italiaans te voeren. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1. Cursisten dienen de lesboeken (2 cd’s inbegrepen) zelf aan te schaffen.  Huiswerk: ongeveer 1 uur per week. 

Deze cursus start op 22 september.

Italiaans 2de jaar

Deze cursus is bestemd voor cursisten die de cursus Italiaans voor beginners hebben gevolgd.

In deze praktijkgerichte cursus voor beginners 2e jaar A1 niveau leer je de basisbeginselen van de Italiaanse taal door Italiaans te luisteren, te lezen en te spreken. Je werkt aan je Italiaanse woordenschat en de basisgrammatica. Verder leer je hoe je in het Italiaans een kort gesprek voert. De lesmethode is ontwikkeld voor volwassenen en richt zich vooral op praktische taalvaardigheid.

Deze cursus start op 23 september.

Italiaans voor gevorderden 

Deze cursus is geschikt voor gevorderde studenten die de grammatica goed beheersen en ervaring hebben met conversatie. De cursisten beschikken over voldoende woordenschat om de spreekvaardigheid intensief te trainen Ze kunnen praten over onderwerpen als actuele zaken en de Italiaanse cultuur. In deze cursus wordt de grammatica verder verdiept.  Er is ruimte voor zelf aan de dragen onderwerpen.

Deze cursus start op 22 september.

Informatie van en inschrijven voor de cursussen kan via de website of met een aanmeldingsformulier te vinden in de hal van De Pracht.