Het Danspaleis komt naar Waalre

Op zondagmiddag 17 november kunnen 65-plussers uit Aalst-Waalre en omgeving een dansje wagen bij Het Danspaleis. Het rondreizend mini-evenement strijkt ditmaal neer in Gemeenschapscentrum de Pracht. Het Danspaleis is een dansfeest geïnspireerd op de jaren '40 en '50. Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. De PD trekt oude krakers uit de koffer van sterren van weleer als Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt. 

Deze ontmoetingsplaats geeft ouderen de mogelijkheid om contact te leggen met leeftijdsgenoten uit de buurt. Daarnaast biedt Het Danspaleis mensen de kans om hun relatie met familieleden en buurtbewoners te verdiepen. De harten van zonen, dochters en vrienden maken sprongetjes bij het zien van zoveel vrolijkheid. 

Deze editie van Het Danspaleis vindt plaats op zondag 17 november van 14:30 – 16:30 uur in Gemeenschapscentrum de Pracht (De Pracht 2 5583CW, Aalst-Waalre). Iedereen is welkom! Entree is 5 euro incl. kopje koffie of thee.