Halloweentocht door Ekenrooi op 27 oktober

Op zaterdag 27 oktober vindt een van de grootste evenementen van het jaar plaats! Een griezelgezellige tocht door de wijk Ekenrooi op zaterdagavond. Dit jaar is het thema Blacklight.
De bijdrage per deelnemer is € 2,- inclusief Halloweenconsumptie (warme chocolademelk, Glühwein, of Heksenranja) na afloop. Jumbo Houben en Albert Heijn den Hof sponsoren met lekkere traktaties en drankjes.

Deelnemers kunnen starten tussen 18.30 uur en 20.00 uur bij De Pracht, aanmelden is niet nodig. Op de route door Ekenrooi zijn er vele schrikmomenten, spellen en prachtig versierde huizen en tuinen. 

Dus papa's en mama's, kom met het hele gezin en maak met ons deze echte griezelgezellige avondtocht! De tocht is in principe geschikt voor alle leeftijden, maar ieder kind is verschillend. Het deel langs de Tongelreep is wat donker en kan eventueel worden overgeslagen.
Bij De Pracht is een klein winkeltje waar u op de avond zelf nog passende Halloweenitems kunt kopen.

NB: Lijkt het u leuk om mee te helpen als vrijwilliger op deze avond of heeft u leuke ideeën? Wij zoeken nog mensen die mee willen helpen voor dit evenement. Aanmelden kan via depracht@depracht.nl of telefonisch via 040-2217400.