Halloween 2019: Love at first fright

Zaterdag 26 oktober is het weer tijd voor een griezelgezellige tocht door de wijk Ekenrooi tijdens Halloween! In 2019 is het thema ”Love at first Fright”. Denk aan het huwelijk of nieuwe, maar ook verloren liefdes.

Veel wijkbewoners en vrijwilligers van De Pracht werken mee om dit evenement mogelijk te maken. Dus papa's en mama's, kom met het hele gezin en maak met ons deze echte griezelgezellige avondtocht. Er is op het plein een winkeltje, waar op de avond zelf, Halloweenattributen en lekkernijen te koop zijn. 
Inschrijven is niet nodig. De bijdrage per deelnemer is € 2,- inclusief Halloweenconsumptie (warme chocolademelk, Glühwein, of Heksenranja) na afloop. Deelnemers kunnen starten tussen 18.30 uur en 20.00 uur bij De Pracht.

Lijkt het u leuk om mee te helpen op de spannendste avond van het jaar?
Meld u dan aan bij de Pracht via jannyderkx@hotmail.com of via 0402217400. Zo is er nog hulp nodig bij een aantal posten op de route (als je wilt verkleed als heks, dracula of andere griezel ). Ook zoeken we nog mensen die op de route de weg willen wijzen. Op het Horecaplein bij De Pracht worden de hele avond hapjes en drankjes verkocht in Halloween thema. Hier zoekt de organisatie nog vrijwilligers die willen meehelpen met de verkoop.