Nieuws

Geslaagde eerste editie van fietstocht 100 van Waalre

De wind mocht dan wel hard zijn, er werd niet minder enthousiast gefietst door de bijna 150 deelnemers van de Honderd van Waalre. Op zondagochtend negen uur stonden al de eerste fietsers klaar voor een routeboekje. Er waren rondes van 7,5 tot 100 kilometer. Voor iedereen dus!

Intussen was er gezelligheid op het terras en terwijl de fietsers terugkeerden van hun ronde genoten zij van de gezellige band (Henk, Huub, Harrie) en DJ Frank.

Burgmeester Oosterveer fietste samen met de gemeenteraadsleden en bewoners een ronde op de duofiets. Dit bood uitkomst en hij genoot er duidelijk van buiten actief zijn en de wind in de haren op de fiets.

Opvallend waren de enthousiaste reacties over nieuwe plekjes in Waalre die door het fietsen zijn ontdekt. Er komt zeker een vervolg volgend jaar! De routeboekjes met 5 routes zijn nog te verkrijgen.

Het Eindhovens Dagblad schreef er ook een artikel over.

Fietsmaatjes gezocht!
Lijkt het je leuk om regelmatig met iemand op pad te gaan met de duofiets? Wil je meer weten of vrijwilliger worden? Kijk dan op Fietsmaatjesaalstwaalre.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.