Nieuws

Geen zoete inval maar een veilige haven

De PrachtDag, al vele jaren een vertrouwde naam in Ontmoetingscentrum de Pracht. Een vaste plek voor senioren of het nu is zonder of met beperkingen. We zijn nu eenmaal mensen op leeftijd. Tweemaal in de week op maandag en woensdag is het een veilige plek voor contacten, een vaste plaats in je dagritme en de gezelligheid van het ‘gast’ zijn. Samen te lunchen en iets te doen waarbij de tijd verstrijkt voor je er erg in hebt. Het voegt iets toe aan je dag, aan je week.

Deze PrachtDagen worden nu uitgebreid met een inloopmiddag op maandag en woensdag van 13.30 – 15.30 uur. Deze inloopmiddagen zijn gratis om kennis te maken met de PrachtDag en open voor iedereen. Neem dus gerust iemand mee. Of het nu heet de Seniorensociëteit, de Huiskamer van, of de PrachtDag het is en blijft een vaste, veilige plek voor alle ouderen die er wel eens uit willen, het gemis van een maatje voelen, of nog open staan voor wat afwisseling in het dagelijkse bestaan. En je staat hierin niet alleen. Er zijn natuurlijk de andere gasten maar ook vrijwilligers en ervaren krachten voor een leuk programma vol afwisseling en een helpende hand waar nodig. Je bent van harte welkom!
De Prachtdag Inloop is op maandag- en woensdag van half twee tot half vier in Ontmoetingscentrum De Pracht. De Buurtbus stopt voor de deur

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.