Nieuws

Expositie kunstwerken door cliënten van De Boei in De Pracht

De komende tijd zijn er in de Pracht kunstwerken te zien van De Boei Valkenswaard. De werken zijn gemaakt door cliënten van de inloop en dagbesteding. De kunstenaars Petra, Robin , Max, Terry en Marlies zijn dan ook best een beetje gespannen nu hun werk voor het eerst buiten de deur wordt getoond. De werken zijn kleurrijk en geven een inkijk in hun innerlijk leven en gevoelens. Zo werkt Max voornamelijk met hergebruikt materiaal. Een ander werkt het liefst op papier vanwege de vaak ontoereikende opslagruimte. De exposanten worden begeleid en ondersteund door Ellemarie Bleeker die niet alleen al 25 jaar actief is bij De Boei maar ook bij vele activiteiten van De Pracht betrokken is geweest.

De expositie wordt a.s. donderdag 29 februari officieel geopend om 16.30 u. tot 18.00 u. en is de komende maanden nog te zien gedurende de openingstijden van De Pracht.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.