Elkaar ontmoeten tijdens 3 activiteiten in oktober

Juist in deze tijd is het belangrijk om anderen te blijven zien. Een gezellig praatje, een kaartje leggen of een middagje van huis. Van 1 tot en met 8 oktober organiseren heel veel partijen, waaronder De Pracht, activiteiten in het teken van de Week tegen Eenzaamheid. Kom langs bij de volgende middagen: 

Ouderwets gezellig kienen 

Voor wie ouderwets gezellig wil kienen, organiseert De Pracht een kienmiddag op dinsdag 6 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Alle liefhebbers van het spelletje zijn van harte welkom. Deze middag is een van de activiteiten die De Pracht organiseert in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Er is gezorgd voor een veilige afstand en bezoekers wordt gevraagd zich te houden aan de corona maatregelen. Deelname bedraagt 3 euro. 

Lezing over Philipsmuseum 

Het Philips Museum in Eindhoven verzorgt lezingen aan mensen voor wie het museum moeilijk bereikbaar is. Ook mensen die niet veel de deur uit komen, en toch even eruit willen, zijn welkom. Daarom biedt de Pracht samen met Wim Heijmans in het kader van de Week tegen Eenzaamheid een lezing aan. De lezing is op 5 oktober 14.00 tot 16.00 uur in De Pracht. Wim Heijmans, oud Philipsmedewerker, zal u meenemen in het rijke verleden van Philips en de ontwikkelingen van begin tot nu toe. Bezoek van de lezing kost 3 euro.

Praatje en Plaatje met de Belevenistafel 

Een middag met mooie herinneringen en mooie muziek. In de Week tegen Eenzaamheid organiseert De Pracht een middag met de belevenistafel op vrijdag 9 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Dankzij het Oranjefonds heeft de Pracht sinds enkele jaren een belevenistafel. Dit is een soort hele grote tablet met talloze mogelijkheden, zoals spelletjes, internetten, muziek afspelen etc. 

Tijdens deze middag staat muziek centraal en men kan zelf een genre kiezen: pop of klassiek, hedendaags of muziek van vroeger, Nederlandstalig, Engels, alles is goed. Op de belevenistafel ziet men ook nog het bijbehorende filmpje. En natuurlijk hopen we dat er tijdens het afspelen van de muziek mooie anekdotes worden verteld over waarom dit nummer zo speciaal is! Bezoek van de middag kost 3 euro.

Meer informatie en aanmelden kan via depracht@depracht.nl of telefonisch via 040-2217400. Alle bezoekers vragen wij de coronamaatregelen te volgen die in het gebouw gelden. We hebben gezorgd dat alle activiteiten volledig veilig en volgens het protocol kunnen plaatsvinden.