Nieuws

Een geweldige Halloweentocht met recordaantal deelnemers

“Zaterdag 29 oktober 2022 is er, door een geweldige organisatie van Stichting De Pracht Ekenrooi, een nieuw record gevestigd! Maar liefst 1500 deelnemers hadden een kaartje gekocht om te genieten van een werkelijk adembenemende, spannende, verrassende en humorvolle Halloween omloop.

Het terras en de binnenruimten van De Pracht, waren omgetoverd tot spookachtige en fascinerende sprookjesdecors, waarin griezelige figuren menig deelnemer deed huiveren, maar ook deed glimlachen. Puik toneelspel ook door slapende “acteurs”. Daarna kon de tocht buiten worden voortgezet, en hoe! Een uur lang wandelend door een scala van griezels, lichtflitsen, rookpluimen en geluidseffecten. Ook hier bewonderingswaardig dans en acteertalent.

Onderweg kon men, indien gewenst, genieten van aangeboden popcorn, wat een heerlijk reukmoment was, en diverse snuisterijen. Bij terugkeer kon men nog genieten van een drankje, waarbij de klanken van de griezelharmonie, een juiste toonzetting hadden. Kortom, een zeer geslaagd Halloween avondje.

Het bestuur van Stichting De Pracht Ekenrooi wil zijn grote dank en bewondering uitspreken naar alle deelnemers, organisatoren, vrijwilligers en niet te vergeten alle omwonenden, welke op grote schaal hun spookachtige toneelstukjes presenteerden.

Het totale evenement was van een Efteling allure! Compliment.”

Frans Franssen, voorzitter.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.