Nieuws

De Pracht LF-Fietsclub Waalre gaan samen voor De Honderd van Waalre

Dit jaar vieren we in gemeente Waalre het 100-jarig bestaan. Als Stichting De Pracht Ekenrooi maken we graag deel uit van dit programma. Een van de onderdelen wordt een fietstocht, en wel een hele bijzondere! In het kader van de viering van het honderdjarig bestaan van Waalre organiseert De Pracht een reeks fietsactiviteiten. De initiatiefnemers zoeken nog enthousiastelingen die hier samen een succes van willen maken.

De Pracht en de LF-Fietsclub uit Waalre gaan dit jaar samen een honderd kilometer toertocht organiseren rondom de gemeente Waalre en aanliggende dorpen. Een tocht van grote lengte, die ook in kleinere afstanden te fietsen is. Verder zijn er ideeën voor een groot aantal activiteiten met en voor de fiets en fietsliefhebbers, geschikt voor alle doelgroepen en leeftijden.

Lijkt het je leuk om mee te denken of deze activiteiten mee te organiseren? Meld je dan aan voor de werkgroep via communicatie@depracht.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.