De Pracht gaat weer stapsgewijs van start

Vanwege de versoepeling van de landelijke maatregelen voor het coronavirus, gaat ook gemeenschapscentrum De Pracht in Waalre stapsgewijs open en start een deel van de activiteiten weer. Om bezoek veilig te laten plaatsvinden, is ieders medewerking nodig. Daarom gelden een aantal maatregelen, die duidelijk worden gemaakt in het protocol en richtlijnen, in en rondom het gebouw. Bekijk hieronder ons protocol en de richtlijnen. Update: per 1 juli geldt een aangepast protocol, waarbij kinderen tot 12 jaar geen 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te bewaren en we max. 100 mensen mogen ontvangen.

Wij ontvangen vanaf 2 juni gebruikers en bezoekers alléén op afspraak. Wilt u ons bezoeken, neem dan vooraf telefonisch contact op met de Pracht (040-2217400). Het reserveren van een ruimte is voor groepen of activiteiten verplicht. De komende maanden is even binnenlopen helaas dus nog niet mogelijk. We rekenen op uw begrip.

Komende tijd wordt er een aantal activiteiten of cursussen weer opgestart. Onder andere een deel van de cursussen yoga, tai-chi en zen. Deze cursussen hebben in de zomermaanden inhaallessen, vooralsnog nog in de buitenlucht. Ook de leesgroep haalt de lessen in. Voor de jeugdgroepen geldt dat Butterfly Danspunt weer opstart. Ook PrachtDag bereidt zich voor om de dagbesteding voor ouderen weer op locatie te hervatten. Hiervoor is een specifiek protocol opgesteld. Verder gaat Jeu-de-boules onder specifieke voorwaarden weer van start. Biljarten, darten of kaarten is helaas nog niet toegestaan vanuit de gemeente. Mocht dit veranderen, heten we u weer van harte welkom.

Daarnaast zijn er voor het komende periode ook een aantal evenementen die niet plaats kunnen vinden, waaronder de Buitenspeeldag en de jaarlijkse Open Dag in september.

Heeft u vragen, neem dan telefonisch of per mail (depracht@depracht.nl) contact met ons op.

Samen houden we Gemeenschapscentrum De Pracht veilig!