Nieuws archief

In het nieuws archief worden nieuwsberichten ouder dan 60 dagen getoond. Kijk voor het actuele nieuws op de homepage of bekijk het actuele nieuwsoverzicht.

maandag 17 aug 2020

"Jan Brenninkmeijer moet blijven als burgermeester van Waalre".

zondag 12 jul 2020

Wie in Aalst blijft deze zomer hoeft zich niet te vervelen, want op vier middagen deze vakantie organiseert De Pracht leuke activiteiten voor kinderen! Dit staat er op het programma: 

maandag 6 jul 2020

Vanaf 1 juli mogen we weer biljarters ontvangen. Hiervoor gelden richtlijnen om veilig en verantwoord te spelen. Wij vragen u deze voor het spelen te bekijken.

maandag 29 jun 2020

Afgelopen maanden bleven de deuren van de Pracht gesloten vanwege het coronavirus. De grote zalen zijn ook de repetitieruimte van Butterfly Danspunt.

maandag 29 jun 2020

Vanwege de versoepeling van de landelijke maatregelen voor het coronavirus, gaat ook gemeenschapscentrum De Pracht in Waalre stapsgewijs open en start een deel van de activiteiten weer. Om bezoek veilig te laten plaat

zondag 28 jun 2020

Het cursusaanbod vanuit De Pracht is rond. Voorzitter van de cursuscommissie Peter Leijten kijkt tevreden vooruit op de agenda voor komend seizoen. Er is een breed en divers aanbod.

Pagina's