Chinese Taal en Cultuur II

China is een land in opkomst. Het heeft zich voorgenomen om economisch en politiek een leidende rol te gaan spelen in de wereld. De invloed van China en Chinese bedrijven wordt steeds groter in het Westen. Het is belangrijk om goed te kunnen communiceren met Chinezen, om misverstanden te voorkomen. De meeste Chinezen kennen namelijk geen buitenlandse talen. Daarom is het verstandig om wat Chinees te leren voor op vakantie of zakenreis, of om met aangetrouwde familie uit China te kunnen praten, of gewoon met het personeel in het Chinese restaurant of de friettent in je buurt. In deze cursus krijg je op een leuke en leerzame manier een introductie op de Chinese taal en cultuur.

Elke avond bestaat uit een taalles en een cultuurgedeelte.  Hierbij worden zaken als het eten, feestdagen, gezinsplanning, onderwijs, naamgeving, kalligrafie, etc. behandeld. Een leuke en leerzame introductie op de Chinese taal en cultuur.

Inschrijven op de cursus

Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geincasseerd. 
Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

Contactpersoon: 
Startdatum: 
donderdag, 6 februari, 2020
Tijd: 
19:30 tot 21:30
Vervolgdata: 
13, 20 feb., 5, 12, 19, 26 mrt, 2, 9, 16 aprl.
Lessen: 
10
Kosten (€): 
136,-
Type cursus: