PC gebruik Windows

PC gebruik Windows

In deze cursus verhoog je je vaardigheden in het computergebruik. Er worden handigheden, tips en truc aangereikt die het plezier in het gebruik van uw systeem vergroten. Mogelijke onderwerpen: internetbrowsers (Edge, Chrome, FireFox), downloaden, handig gebruik van uw muis, handige toetscombinaties, de mappenstructuur op uw computer, het gebruik van apps, het zippen/unzippen (inpakken/uitpakken) van bestanden, het veilig gebruik van wachtwoorden, enz. Het maakt daarbij niet uit of je Windows 10 of 11 gebruikt. De cursus wordt gegeven in de vorm van een workshop. Je neemt je eigen laptop mee en je past de tips en trucs meteen toe op je eigen computer, onder begeleiding van de docent.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld €36 af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.