PC gebruik Windows

Verhoog je vaardigheden in het computergebruik. Er worden handigheden, tips en truc aangereikt die het plezier in het gebruik van je systeem vergroten. Mogelijke onderwerpen: internetbrowsers (Edge, Chrome, FireFox),  downloaden, handig gebruik van je muis, handige toetscombinaties, de mappenstructuur op je computer, het gebruik van apps, het zippen/unzippen (inpakken/uitpakken) van bestanden, het veilig gebruik van wachtwoorden, enz.

Het maakt daarbij niet uit of je Windows 10 gebruikt, of Windows 11.

De cursus wordt gegeven in de vorm van een workshop. Je neemt je eigen laptop mee, en je past de tips en trucs meteen toe op je eigen computer, onder begeleiding van de docent.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.