Opfriscursus Verkeer

Voor vele ouderen die al decennia geleden hun rijbewijs hebben behaald, geldt dat ze matig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van verkeerswetgeving. Deze cursus heeft het doel deze mensen weer op niveau te brengen.
Docente Jolande Remmits heeft een eigen rijschool U-turning en was verbonden aan rijschool Jan Heezen. Zij neemt op een interactieve manier verkeerssituaties door, waardoor je in 2 uur tijd op 1 avond geheel op de hoogte gebracht wordt van de laatste stand van zaken.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld €20 af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.