Lezingen over kunst, exposities en musea

Lezing 1: Stadswandeling in Den Bosch met aandacht voor Jeroen Bosch

Jeroen Bosch is met afstand een van de bekendste kunstenaars die Nederland heeft voortgebracht. Tijdens deze les duiken we in zijn leven in Den Bosch, waarbij zijn schilderijen uitgebreid aan bod komen. De les is een voorbereiding op de wandeling (niet verplicht) door Den Bosch tijdens welke we langs verschillende belangrijke plekken komen.

Lezing 2: Kröller-Müller

Een bezoek aan het Kröller-Müller museum is een hele belevenis, niet alleen vanwege de collectie (die voornamelijk uit moderne en hedendaagse kunst bestaat) maar ook vanwege de prachtige ligging. In de les wordt u alles verteld over het ontstaan van het museum, de architectuur en natuurlijk de kunst. Later zullen we ook een bezoek brengen aan het museum en het omringende land, zodat we alles in het echt kunnen ervaren (niet verplicht).

De kosten voor de bezoeken aan Den Bosch en Kröller-Müller zijn niet in het cursusgeld opgenomen. Worden later afgerekend.

Inschrijven op de cursus

 
1 Begin 2 Voltooid

Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geincasseerd. 
Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

Contactpersoon: 
Docent: 
Yvonne Vetjens (kunsthistorica)
Startdatum: 
zaterdag, 22 september, 2018
Tijd: 
11:00 tot 13:00
Vervolgdata: 
13 okt. 2018
Lessen: 
2
Kosten (€): 
32,-